The healthy vagina world tour: Multi-Gyn ruši tabu

Svrha ove kampanje je da sruši tabu vezan za vaginalne tegobe od kojih pate mnoge žene, a nerado o tome govore

U okviru kampanja „ The Healthy Vagina world tour“ počevši od jula 2013. na ulicama gradova širom sveta pojavljivaće se džinovske vagine. Svrha ove kampanje je da sruši tabu vezan za vaginalne tegobe kao što su: svrab, crvenilo i druge iritacije od kojih pate žene širom sveta. Tri od četiri žena pate od vaginalnih tegoba, ali one retko pričaju o tome te komplikuju problem koji se lako može i sprečiti i lečiti.
Healthy Vagina world tour prati džinovsku vaginu  koja prolazi ulicama, privlačeći paznju žena svih uzrasta. Na lepršav i jednostavan način, žene su ohrabrene da pričaju o vaginalnim tegobama: problemima sa kojima se mnoge žene susreću i o kojima im je često neprijatno da govore. Zbog ovog tabua, žene znaju veoma malo o svojoj vagini, koja je zapravo pogodna zona za razvoj infekcija. Mnogi takozvani „mali“ problemi pogađaju ovu zonu, i mogu imati veliki uticaj na opšte stanje žene. Healthy Vagina ima za cilj da poveća svest žena o jednoj prirodnoj stvari koja je zajednička za sve žene. Za vreme ove kampanje, žene će dobijati besplatne uzorke, tako da mogu da probaju Multi-Gyn proizvode kod svoje kuće. Video snimci najzanimljivijjih detalja ove kampanje biće postavljeni na YouTube od Novembra 2013.

O Multi-Gyn –u

Multi-Gyn nudi široku paletu proizvoda namenjenih intimnoj higijeni i nezi. Svrab, crvenilo, suvoća i druge iritacije vagine mogu se veoma efikasno lečiti. Multi-Gyn proizvodi su razvijeni i klinički ispitani tako da osiguraju sigurnu i efikasnu primenu. Svi Multi-Gyn proizvodi su prirodni, na bazi biljaka. Godine istraživanja i iskustvo rezultovali su otkrićem ekskluzivnog, patentiranog kompleksa. Multi-Gyn proizvodi su dostupni u apotekama i drogerijama u više od 35 zemalja. Podržan od strane ginekologa širom sveta, Multi-Gyn obezbeđuje intimnu higijenu ženama širom sveta. Multi-Gyn je brend BioClina.