Besplatna android aplikacija „Porođaj“ – podrška budućim majkama

Oktal Pharma podržala afirmaciju porodice i porodičnih vrednosti putem prve tematske android aplikacije

Udruženje „Harmonia“ pokrenulo je android aplikaciju Porođaj, besplatnu za korisnike, sa željom da afirmiše porodicu i porodične vrednosti i pruži podršku i pomoć budućim majkama. Oktal Pharma je podržala ovu divnu želju Udruženja „Harmonia“ i pomogla da se znanja stručnjaka okupljenih oko portala Trudnoća i zdravlje prenose i putem prve tematske android aplikacije.

Android aplikacija „Porođaj“ se može preuzeti na Gp Store-u (u pretraživaču se pronalazi unošenjem reči Porođaj). Na portalu www.trudnocaizdravlje.rs je postavljen banner, odakle takođe klikom može da se preuzme ova aplikacija.

Link na aplikaciju: "Porođaj" - Podrška budućim majkama

Pored podataka o načinima porođaja i vrstama anestezija, android aplikacija u meniju „Šta treba znati?“ daje i niz drugih korisnih informacija i odgovora na jednom mestu, koji će pomoći trudnici u pripremi za porođaj, očuvanju zdravlja, ali i nezi, kako pre porođaja tako i nakon porođaja. Tu su i saveti za prve dane po izlasku iz porodilišta.

Sručnjaci iz Oktal Pharme su odabrali članke sa svog bloga „Od glave do pete“ i ponudili ih u meniju pod nazivom „Šta može pomoći?“, čime se doprinelo kvalitetu sadržaja aplikacije.