Novi stručni portal za čitaoce koji žele unaprediti zdravlje i kvalitet života

Oktal Pharma je lansirala novi moderni portal Vaše zdravlje na kojem možete dobiti brojne informacije o zdravlju i savete za poboljšanje kvaliteta života i saznati kako ostvariti mnoštvo pogodnosti koje nudi program vernosti Zdravlje Plus u odabranim apotekama

Pre 15 godina Oktal Pharma je pokrenula portal Vaše zdravlje u želji da prati svetske trendove informisanja i proširi krug čitatoca časopisa Vaše zdravlje. Tokom gotovo dva decenija, na portalu je  objavljeno preko 2500 stručnih članaka koji su nastali u saradnji sa više od 650 autora različitih zdravstvenih usmerenja.

Novi portal Vaše zdravlje je lansiran u oktobru. Primetna razlika u odnosu na dosadašnji portal svakako je moderan i pročišćen vizualni prikaz uz novu kategorizaciju stručnog sadržaja koju prati sinergija sa pogodnostima programa vjernosti Zdravlje Plus – online pristupnice programu vernosti, lokatora Zdravlje Plus apoteka, mogućnosti provere stanja bodova na kartici i pregleda mesečnih popusta u odabranim apoteka.

Dodatna novina je i  mogućnost kvalitetnog pregledavanja sadržaja portala na svim uređajima - desktop računaru, mobilnom uređaju ili tabletu, na način da su svi sadržaji jednako dostupni i jednostavni za korišćenje.

U septembru ove godine je obeležena i dvadeseta godišnjica neprekinutog izdavanja časopisa Vaše zdravlje, povodom koje je osvežen vizualni identitet časopisa i predstavljena nova kategorizacija sadržaja. Časopis možete pronaći u aotekama, privatnim ordinacijama i drugim zdravstvenim ustanovama u Hrvatskoj kao besplatan primerak.

Trendovi se menjaju, ali briga za zdravlje je postojana, kao i namera Oktal Pharme da čitataocima pomogne savetima stručnjaka i preporukama farmaceuta. Osveženje štampanog i digitalnog izdanja samo je novi vizualni identitet već dobro poznate priče, koja će i dalje ispunjavati misiju pružanja informacija o zdravlju iza kojih stoji relevantna stručna javnost.

Pogledajte novi portal Vaše zdravlje!