KARIJERE

Postani OKTALOVAC - budi deo uspešne, moderne, tehnološki napredne, društveno odgovorne regionalne kompanije.

Tražimo ljude koji su energični, proaktivni i visoko motivisani za ostvarenje, kako sopstvenih tako i profesionalnih ciljeva, uz uvažavanje, poštovanje i promovisanje vrednosti Oktal Pharme.

Izgradi karijeru u Oktal Pharma grupi!

 

KARIJERE U OKTAL PHARMI

Oktal Pharma je radna sredina kako za one koji su tek završili svoje obrazovanje, tako i za one koji traže mogućnost svog daljeg razvoja i/ili ostvarenja svojih ambicija. 

Gradimo čvrste odnose sa poslovnim partnerima vodeći se načelima uzajamne podrške i dugoročne saradnje, ostvarujemo ciljeve, prihvatamo nove izazove s pozitivnom energijom i željom za uspehom, negujemo saradnju i delimo znanja, podstičemo proaktivnost u predlaganju poboljšanja poslovnih procesa, uključenost u poslovanje i razumevanje šire slike. Različite delatnosti kojima se bavimo – veleprodaja i zastupstva– pružaju mogućnost zapošljavanja radnika različitih zvanja, znanja, iskustava i interesa.

Od svojih zaposlenih očekujemo sposobnost brzog prilagođavanja na nove situacije, otvorenost za nova iskustva i učenje, spremnost na veliki angažman i istrajnost u ostvarivanju ciljeva, pomaganje kolegama i deljenje znanja, iskrenost i doslednost u svakodnevnom ponašanju. Trajno i sistemski edukujemo i pripremamo zaposlene za sve izazove koji nas u budućnosti očekuju. Prepoznajemo potencijal/talenat kod svojih zaposlenih i omogućavamo im da se razvijaju unutar kompanije. Posebno smo ponosni na činjenicu da naši zaposleni imaju mogućnost da primene sva svoja znanja i da razvijaju svoje veštine.

ŠTO NUDIMO?

Ako si tek završio školovanje nudimo ti mogućnost sticanja znanja i iskustva kroz radni odnos, pripravništvo, stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa i stručnu praksu. Ako već poseduješ odgovarajuće znanje i iskustvo, nudimo ti mogućnost razvoja potencijala i ostvarenje ambicija.

KAKVE LJUDE TRAŽIMO?

Tražimo ljude koji su energični, proaktivni i visoko motivisani za ostvarenje, kako osobnih, tako i profesionalnih ciljeva, uz uvažavanje, poštovanje i promovisanje vrednosti Oktal Pharme. Posebnu pažnju posvećujemo odabiru novih zaposlenih svesni da su ljudi jedina prava vrednost i snaga svake kompanije. Zaposleni sa svojim vrednostima, motivacijom, talentima i veštinama čine razliku.

Za dodatne informacije obratite nam se na: 
e: office@oktal-pharma.rs