NONI LUCAS SOK

1 l

Prirodan, čist, nerazređen sok zrelih plodova tropske biljke noni. Iz strogo kontrolisanog biološkog uzgoja. Bez dodataka vode, šećera drugih sokova i konzervanasa. Poseduje EU Bio sertifikat.

Noni Lucas sok je dodatak ishrani na bazi biološki aktivnih sastojaka plodova biljke noni koji mogu doprineti normalnim funkcijama imunog sistema i očuvanju otpornosti organizma.
 

Nutritivne informacije Na 30ml Na 100ml
Energetska vrednost 18.6 kJ (4.5 kcal) 62 kJ
(15 kcal)
Proteini 0.15 g 0.5 g
Ugljeni hidrat 0.96 g 3.2 g
Masti 0 g 0 g
Napomena za dijabetičare 0.08 BE* 0.26 BE
*BE-hlebna jedinica

Preporučena upotreba: 30ml (dve supene kašike) dnevno, pola sata pre doručka

Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. 
Noni Lucas sok ne sadrži konzervanse. 
Pre prvog otvaranja bocu 12h držati u frižideru. Zatim bocu otvoriti, koristiti i držati u frižideru, da bi se očuvao kvalitet proizvoda. Preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 4 nedelje. 
Dodaci ishrani ne mogu se koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Boja, gustina i ukus mogu varirati.

100% voćni ekstrakt nonija  (Morinda Citrifolia).  

Noni plod sadrži veliki broj hranljivih materija, neke od njih su:
vitamini i minerali (C, B1, B2, B3, B6, E; natrijum, kalijum, gvožđe, mangan, magnezijum, …); 18 aminokiselina; terpeni; polisaharidi; antrakinoni; skopoletin.