BOŽUR GEL BALZAM

150 ml

Posebno formulisan za osetljivu i iritiranu kožu glave.

Božur je zeljasta biljka iz Azije, koja se tradicionalno koristi zbog svojih umirujućih svojstava. Odabrali smo vrstu Paeonia lactiflora Pall. zbog visoke količine peoniflorina, molekule sadržane u ekstraktu sa naučno dokazanim umirujućim svojstvima i svojstvima delovanja protiv slobodnih radikala*. Uzgaja se u Kini, u provincijama Shaanxi i Gansu, poštujući okolni ekosistem.

Posebno formulisan za osetljivo i nadraženo vlasište, ovaj gel balzam pruža okakšanje kod nadražaja i nelagode. Njegova hidratantna gel tekstura i formula sa uravnoteženim pH pomaže u održati optimalne ravnoteže vlasišta i trenutno pruža 24-satnu ugodu. Vlasište je umireno, a kosu ostavlja mekom, sjajnom i laganom za raščešljavanje.

Fiziološki pH. Formulisano kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.
Bez silikona. Biorazgradiva formula**.
Ispitano pod kontrolom dermatologa.

* in vitro test sa aktivnom supstancom
** u skladu sa međunarodnom OECD normom 301B

Nanesite na deo po deo kože glave, na celu dužinu kose. Ostavite 2-3 minuta. Isperite.
 

U slučaju dodira sa očima, temeljno isperite.
 

WATER (AQUA). HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE. BETAINE. GLYCERIN. BEHENAMIDOPROPYL. DIMETHYLAMINE. LACTIC ACID. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PROPYLENE GLYCOL. FRAGRANCE (PARFUM). PAEONIA LACTIFLORA ROOT EXTRACT. PHENOXYETHANOL. RED 33 (CI 17200). SODIUM BENZOATE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

VEZANI SADRŽAJI

CARSKA BILJKA ZA UMIRENJE IRITIRANOG VLASIŠTA

Božuri u korenju sadrže posebni molekul, peoniflorin, koja ima antiiritacijska i umirujuća svojstva i deluje protiv slobodnih radikala

Saznajte više

BOŽUR - ZDRAVLJE IZ NAŠIH VRTOVA

Vidite li božur u vrtu, setite se zanimljive priče koja vodi od Kine i Grčke pa sve do modernih kozmetičkih preparata

Saznajte više