Promocija Eau Thermale Avène Sun proizvoda za zaštitu od sunca

Povodom predstavljanja Eau Thermale Avène SUN linije proizvoda za zaštitu kože od sunca u susret letu, u četvrtak, 13. juna, na beogradskom splavu Hot Mess, francuski brend Eau Thermale Avène je na prijatnom druženju na reci okupio brojne saradnike iz farmaceutske industrije, predstavnike medija i predstavnice Instagram scene

Eau Thermale Avène SUN u Srbiji postoji već više od 12 godina i sasvim sigurno zauzima jednu od liderskih pozicija u oblasti dermokozmetike. Termalna izvorska voda, čiji izvor se nalazi u selu Avène na jugu Francuske,  poznata je još od 18. veka kada su i prepoznata njena lekovita svojstva. Ambiciozni farmaceut Pierre Fabre posvetio je 20 godina istraživanju i ispitivanju lekovitih svojstava ove vode.
 
Eau Thermale Avène SUN linija prošle je godine, u apotekama i specijalizovanim prodavnicama, bila najprodavanija linija za zaštitu od sunca u Evropi. Ove godine su se na našem tržištu pojavila dva nova proizvoda - Sport Fluid SPF 50+ i B-Protect SPF 50+.
 
Uz poznate zvuke francuske muzike, koktele i hranu u bojama brenda, zvanice su uživale u Eau Thermale Avène SUN proizvodima i obezbedile sebi zaštitu kože ovog leta, jer Eau Thermale Avène SUN je zaštita kojoj se veruje, a Avène termalna izvorska voda je nešto što svi treba da imamo uvek uz sebe kao izvor olakšanja za osetljivu kožu.