SINOMARIN PLUS ALGAE ALLERGY RELIEF

30 ml; 50 ml

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief sa Algomer kompleksom je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane sa sezonskim ili hroničnim alergijama. Sinomarin Allergy Relief čisti šupljine nosa i pomaže u uklanjanju alergena (mehaničko delovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief sa Algomer™ kompleksom je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane sa sezonskim ili hroničnim alergijama.
Njegov jedinstveni sastav, sa prijavljenom patentnom zaštitom, povezuje prirodno dekongestivno delovanje (efekat osmoze*) hipertonične morske vode (2,3%NaCl-a) sa dobro dokumentovanim svojstvima blagotvornim za sluzokožu nosa, ekstrakata morskih algi ** sadržanih u Algomer™ kompleksu, uz dodatak dekspantenola.
Sinomarin Plus Algae Allergy Relief čisti šupljine nosa i pomaže u uklanjanju alergene (mehaničko delovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Morska voda korišćena za Sinomarin prikupljena je iz zaliva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područije je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobija morska voda zagarantovanog kvaliteta, bogata mineralnim solima i elementima u tragovima. Kvalitet morske vode neprekidno je pod nadzorom Francuskog  istraživačkog instituta za eksploataciju mora (IFREMER) pod pokroviteljstvom francuske vlade.

Algomer™ kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka ekstratovanih iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis.

Algomer™ kompleks se sastoji od mešavine prirodnih sastojaka iz algi, fukoidana i fikocijanina. Ove komponente formiraju zaštitni sloj koji inkapsuliše, zadržava i sprečava kontakt i/ili ulazak štetnih spoljnih agenasa ( alergeni..) i pomaže da se smanje simptomi alergijskog rinitisa i ojača prirodna funkcija nosne sluznice.
 
Undaria pinnatifida i Spirulina platensis se skupljaju u najčistijim vodama Patagonije u Argentini, odnosno, Bretanje u Francuskoj i imaju sertifikat o organskom kvalitetu.
Dekspantenol, poznat kao provitamin B5- je 100 % prirodni sastojak, poznat po svojim umirujućim i hidratantnim svojstvima. Ublažava svrab i lokalnu iritaciju; vlaži sluznicu nosa i podstiče obnovu lokalnog tkiva.
 
Sinomarin Plus Algae Allergy Relief:

  • Ublažava simptome alergijskog rinitisa ( zapušenost nosa, pritisak u sinusima, curenje iz nosa, kijanje, svrab )
  • Ublažava  lokalnu iritaciju i umiruje sluzokožu nosa.
  • Čisti nosne šupljine i eleminiše alergene.
  • Vlaži sluzokožu nosa, smanjuje suvoću.
  • Pomaže prirodnom oporavku sluzokože nosa.
 
Sinomarin Plus Algae Allergy Relief se može koristiti sam, kao prirodna alternativa lekovima za lečenje alergija (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici) ili u kombinaciji sa njima kako bi se poboljšala njihova efikasnost.

1. Izduvajte nos da bi se uklonila sluz pre primene Sinomarin® Plus Algae Allergy Relief spreja.
2. Uklonite zaštitni zatvarač.
3. Držite sprej uspravno i pritisnite nekoliko puta kako bi se aktivirala pumpica raspršivača. 
4. Nagnite glavu lagano prema napred iznad lavaboa i okrenite je u desno.
5. Nežno stavite aplikator u levu nozdrvu, paralelno sa septumom nosa (nosna pregrada) i čvrsto pritisnite.
6. Okrenite glavu na suprotnu stranu i ponovite primenu u drugu nozdrvu.
7. Izvadite aplikator iz nosa, vratite glavu u uspravan položaj, pustite da rastvor deluje nekoliko sekundi, a zatim        izduvajte nos.
8. Ponovite postupak ako je potrebno.
9. Aplikator dobro operite toplom vodom i obrišite nakon svake upotrebe.

PREPORUČENA DOZA
Za odrasle i decu stariju od 6 godina:
6-12 godina: raspršiti jednom u svaku nosnicu do 3 puta dnevno
>12 godina: raspršiti 2 do 4 puta u svaku nosnicu do 5 puta dnevno.
 

Samo za primenu u nos. Isti nazalni aplikator ne primenjivati za više osoba. Ne koristiti nakon isteka roka važenja. Čuvati izvan domašaja dece. Ne upotrebljavati ukoliko ste osetljivi na neki od sastojaka.

NAPOMENA: 
Na početku primene može se pojaviti blagi i prolazni osećaj peckanja ili privremeni nadražaj.

Morska voda (odgovara 2,3 % - tnoj otopini NaCl-a), pročišćena voda, Algomer™ kompleks (ekstrakti Undaria pinnatifida i Spirulina platensis), dekspantenol.

Ne sadrži antihistaminike, steroide, konzervanse i kemijske aditive. 100 % je prirodan i ne uzrokuje štetne događaje kao što je omamljenost.

VEZANI SADRŽAJI

SUMNJIVA PREHLADA

Dok prehlada nestaje za nekoliko dana, alergijski simptomi traju duže i u određenim se uslovima mogu pojačati.

ZA UDAH SA OLAKŠANJEM

Bolja delotvornost hipertoničnih rastvora, imaju i dekongestivni učinak.