SINOMARIN® PLUS ALGAE E.N.T.

200 ml

Prirodni nazalni dekongestiv. Hipertonični rastvor morske vode (2,3%). Ublažava nazalnu kongestiju, čisti i vlaži, ubrzava oporavak posle operacije nosa. Sredstvo za ispiranje nosa u slučajevima viskozne i/ili gnojne sekrecije nosa i posle operacije nosa. Za odrasle i decu preko 10 godina starosti.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Sinomarin® Plus Algae ENT sa Algomer™kompleksom je 100% prirodni sprej, koji ublažava zapušenost nosa i temeljno čisti nosne šupljine.
Ubrzava oporavak posle endonazalne operacije, umirujuci sluznicu nosa i štiti od infekcije i komplikacija. U jedinstvenoj, patentom zašticenoj formulaciji, kombinuje se prirodno dekongestivno delovanje hipertonicne morske vode (2.3%
NaCl), (efekat osomoze*) sa dokazanim svojstvima ekstrakta morskih algi, blagotvornim za nosnu sluzokožu, koji se nalaze u Algomer™ kompleksu. Sinomarin® ENT se odlikuje dinamičnim sprejom, koji omogucava temeljno čišcenje nosnih šupljina,
eliminiše kruste, sluz i infektivne agense sadržane u sluzi, alergene, zagađivace i druge nečistoce.

Za decu iznad 12 godina i odrasle. Koristiti prema priloženom uputstvu ili prema uputstvu lekara. Može se koristiti do 30 dana u kontinuitetu. 1 do 2 raspršivanja u svaku nozdrvu, 2 do 3 puta dnevno.

Samo za nazalnu upotrebu. Ne upotrebljavajte isti aplikator kod više osoba. Ne upotrebljavajte ako je rok upotrebe istekao. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti u slučajevima preosetljivosti ili ukoliko ste alergicni na bilo koji od sastojaka.

Morska voda (ekvivalent 2.3% NaCl), prečišcena voda, Algomer™ kompleks (ekstrakti Undaria pinnatifida i Spirulina platensis).

VEZANI SADRŽAJI

SPAS ZA ZAČEPLJEN NOS

Odličan učinak hipertoničnih otopina

Saznajte više

SINOMARIN ZA UDAH S OLAKŠANJEM

Bolja djelotvornost hipertoničnih otopina, imaju i dekongestivni učinak

Saznajte više