SINOMARIN® COLD & FLU RELIEF PLUS ALGAE

30 ml

Prirodni nazalni dekongestiv. Hipertonični rastvor morske vode (2,3% NaCl) sa eukaliptusom, mentom i timijanom. Ublažava nazalne i sinusne simptome kod prehlade i gripa.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Sinomarin® Plus Algae Cold & Flu Relief sa Algomer™ kompleksom je 100% prirodan sprej koji ublažava nazalne simptome koji su u vezi sa prehladom i gripom.
U njegovoj jedinstvenoj patentiranoj formulaciji kombinuje se prirodno dekongestivno delovanje (putem osmoze) hipertonicne morske vode (2,3% NaCl) sa dobro poznatim osobinama i benefitima za nazalnu mukozu ekstrakta morskih algi, prisutnih u Algomer™ kompleksu pored esencijalnih ulja i ekstrakta eukaliptusa, mente i timijana. Sinomarin® Cold & Flu Relief cisti nosne šupljine i tako pomaže u eliminaciji infektivnih agenasa (mehanicko delovanje).

Za odrasle i decu iznad 6 godina. Koristiti prema priloženom uputstvu ili prema uputstvu lekara. Može se koristiti do 30 dana u kontinuitetu.
6-12 godina: 2 do 3 raspršivanja u svaku nozdrvu, 3 puta dnevno.
>12 godina: 2 do 4 raspršivanja u svaku nozdrvu, do 5 puta dnevno.

Samo za nazalnu upotrebu. Nemojte upotrebljavati isti aplikator za nos kod više osoba. Ne upotrebljavajte posle isteka roka važnosti. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti u toku trudnoće ili dojenja. Ne koristiti u slucajevima preosetljivosti ili ukoliko ste alergicni na bilo koji od sastojaka.

Morska voda (ekvivalent 2.3% NaCl), precišcena voda, Algomer™ kompleks (ekstrakti Undaria pinnatifida i Spirulina platensis), Thymus vulgaris ekstrakt, Eucalyptus globulus etarsko ulje, Mentha spicata etarsko ulje, glicerin, propandiol.

VEZANI SADRŽAJI

ŠTO NAM JE ČINITI KAD SMO PREHLAĐENI

Savjeti kako smanjiti stupanj nelagode kod prehlade

Saznajte više

ZA UDAH S OLAKŠANJEM

Neprohodnost nosa stvara velike smetnje i može biti preduvjet razvoju komplikacija bolesti dišnog sustava, odnosno smetnji njuha, sluha i govora

Saznajte više