ACUVUE® OASYS® WITH HYDRACLEAR® PLUS

6 komada

Kontaktna sočiva predviđena za dvonedeljno nošenje.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

ACUVUE OASYS sa HYDRACLEAR PLUS tehnologijom su silikon-hidrogel kontaktna sočiva. Obezbeđuju neprevaziđenu udobnost pri nošenju sočiva, čak i u zahtevnim okruženjima (klimatizovane prostorije sa suvim i hladnim vazduhom) kao i u situacijama koje uključuju intenzivnu upotrebu digitalnih uređaja (ekrani računara, mobilnih telefona, televizora...). Posebna HYDRACLEAR PLUS tehnologija njihove izrade je inspirisana načinom na koji naš suzni film čuva naše oči i olakšava osećaj umornih očiju. Ova tehnologija pomaže očuvanje stabilnosti suznog filma i čuva vlažnost sočiva. ACUVUE OASYS sočiva imaju najveći stepen UV zaštite koji se može naći u kontaktnim sočivima. Jedinstven dizajn ivice ovog sočiva omogućava lakše treptanje uz olakšani kontakt vaših kapaka sa ivicom ACUVUE OASYS kontaktnih sočiva. Sočiva su namenjena korekciji kratkovidosti i dalekovidosti.
 

Detaljno uputstvo za ispravnu upotrebu kontaknih sočiva zatražite u svojoj optičarkoj radnji.

Detaljno uputstvo za pravilno upotrebu ACUVUE kontaktnih sočiva zatražite u svojoj optici. Pravilna upotreba i nega kontaktnih sočiva i proizvoda za negu sočiva, uključujući i kutijicu za sočiva, bitni su za sigurnu upotrebu. Problemi zbog nošenja kontaktnih sočiva ili upotrebe proizvoda za negu sočiva mogu uzrokovati ozbiljne povrede oka.
Sva ACUVUE kontaktna sočiva imaju UV zaštitu kako bi rožnjaču i oko zaštitile od prenosa štetnih UV zraka. Kontaktna sočiva sa UV zaštitom NISU zamena za zaštitne UV apsorbirajuće naočare ili sunčane naočare, jer ne štite površinu celog oka, jer pokrivaju površinu celog oka. Trebali biste i dalje nositi UV apsorbirajuće naočare prema preporuci vašeg oftamologa.

Kontaktno sočivo (38% vode) u puferiranoj fiziološkom rastvoru sa metil eter celulozom.  
Materijal: senofilcon A