MULTI-GYN LIQUIGEL 30 ML

Tuba 30 ml

Medicinsko sredstvo za prevenciju i tretman vaginalne suvoće koji trenutno olakšava suvoću vagine, stimuliše prirodno vlaženje, sprečava iritaciju i optimizuje stanje vaginalnog tkiva. Idealan u menopauzi i kao lubrikant

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Multi-Gyn LiquiGel leči i olakšava suvoću vagine trenutno olakšava suvoću vagine, stimuliše njeno prirodno vlaženje, sprečava iritaciju i optimizuje stanje vaginalnog tkiva.

Multi-Gyn LiquiGel je idealan za korišćenje u menopauzi.

   Po potrebi, do postizanja osećaja prijatnosti, najmanje jednom dnevno ili svaki put kada je potrebno postići olakšanje.                                                                                                                                                                                                        

Unakrsni polimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, biljni glicerin, prirodno sredstvo za zgušnjavanje ksantan guma i prirodni regulator (osmoregulatir) ćelijske tečnosti, betain.

*2QR kompleks - patentom zaštićeni, pročišćeni sastojak Aloe Barbadensis                                                                                                                                                                        

Nanesite Multi- Gyn LiquiGel najmanje jednom dnevno ili svaki put kada želite olakšanje.           
Da, Multi- Gyn LiquiGel je namenjen za svaku ženu koja ima suvoću vagine. Ovo može imati različite uzroke, kao što su hormonalne promene, korišćenje lekova, hronične bolesti, menstruacija, posle porođaja, upotrebe tampona i dr.    
Da, možete. Multi-Gyn LiquiGel je prvenstveno namenjen rešavanju problema vaginalne suvoće kod žena sa hormonskim disbalansom ili uzrokovanu hroničnom terapijom. Međutim, ne postoji nijedan protivrazlog da se koristi kao lubrikant i može se koristiti sa kondomom.