MELASCREEN DEPIGMETANT

30 ml

Za smanjivanje i posvetljavanje hiperpigmentacije kože nastalih od sunca i lokalizovanih tamnih mrlja na koži lica i dekoltea.

MELASCREEN DEPIGMENTANT je posebno formulisan proizvod za intenzivni tretman posvetljivanja i smanjivanja tamnih mrlja i lokalizovanih hiperpigmentacija na koži. Efikasnost ovog proizvoda zasniva se se na originalnoj kombinaciji azelaične i glikolne kiseline. Azelaična kiselina inhibira tirozinazu, enzim ključan u sintezi melanina i na taj način smanjuje stvaranje tamnih mrlja na koži. Glikolna kiselina ujednačava ten podsticanjem uklanjanja mrtvih ćelija sa površine kože i omogućava bolje prodiranje azelaične kiseline u površinske slojeve epidermisa.
 

Naneti ujutro i uveče na prethodno očišćenu kožu lica i dekoltea zahvaćenu hiperpigmentacijama. Za postizanje boljih rezultata, preporučuje se primena u trajanju od tri meseca.
 

Samo za spoljnu primenu. Pri nanošenju izbegavati područje oko očiju. Izbegavajte izlaganje suncu i koristite odgovarajuću zaštitu od sunca. Čuvati na temperaturi do 25oC, van domašaja dece.