DEEP HEAT PATCH

4*1 KOM

Dugotrajno, ciljano ublažavanje bola u leđima, mišićima, kod istegnuća, grčeva i ukočenosti. DO 16 SATI UBLAŽAVA BOL. Terapija toplotom je dobro poznata i preporučuju je zdravstveni stručnjaci za ukočenost i bol u mišićima. Dugotrajno delovanje, bez mirisa, ne sadrži lekove. Zagreva i ublažava bol tokom celog dana.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

DVOSTRUKO DELOVANJE

  • Ublažava bol - terapeutska toplota iz flastera pomaže da se umanji bol ciljanim analgetskim delovanjem upravo na mestu gde je potrebno.
  • Terapija zagrevanjem - toplota prodire i opušta ukočenost, bol u mišićima i zglobovima i tako doprinosi poboljšanju pokretljivosti.
Toplota povećava cirkulaciju na zahvaćenom delu, obezbeđujući kiseonik i hranljive materije, što pomaže proces lečenja. Preporučuje se za bolne mišiće, istegnute i  ukočene zglobove.
Može se primeniti za bolna leđa, kukove, bedra, listove, ruke, vrat i ramena.
 

Primenite na čistu i suvu kožu. Otvorite plastično pakovanje, uklonite zaštitni sloj sa flastera i stavite ga na zahvaćeni deo, lepljivom stranom na kožu ili na odeću. Ne stavljajte zavoj preko flastera. Flaster nemojte seći, trljati, presavijati ili kvasiti. Pri uklanjanju, polako odlepite flaster. Posle upotrebe bacite flaster u kućni otpad. Samo za jednokratnu upotrebu!
NEMOJTE pokušavati da ponovo zagrejte flaster u rerni ili mikrotalasnoj pećnici. Ukoliko ne dođe do poboljšanja simproma, obratite se lekaru.
 

NEMOJTE UPOTREBITI:

  • Na lice, oštećenu kožu, modrice ili otoke.
  • Dok spavate ili kada je produžen pritisak na mesto flastera.
  • Na bebe, decu ili osobe koje nisu u stanju da samostalno uklone flaster.
  • Ukoliko je flaster iscepan ili oštećen.
  • Na isto mesto duže od 8h u toku 24h. 
OPREZ: Svi flasteri koji greju mogu uzrokovati iritaciju, opekotine ili plikove. Prekinite upotrebu ako se javi osetljivost ili flaster postane neprijatno vruć. Ukoliko ste dijabetičar, trudnica, imate slabu cirkulaciju, oštećenje nerava, problematičnu kožu ili alergiju na flastere koji se lepe, pre upotrebe konsultujte lekara. Samo za spoljnu upotrebu. Nemojte progutati jer sastojci mogu biti štetni. Ukoliko se proguta, odmah potražite pomoć lekara. Ukoliko sadržaj flastera dođe u kontakt sa kožom ili očima, odmah isperite vodom i potražite medicinsku pomoć.
 

Material Function Composition
Iron powder Main heat generating material 47.4%
Activated carbon Oxidative reaction rate adjustor 14.2%
Vermiculite Humectant 11.9%
Potassium chloride Catalyst 4.1%
Water Oxidising agent 22.4%

VEZANI SADRŽAJI

KRONIČNA KRIŽOBOLJA I ISHIJALGIJA "NE VOLE" ZIMU

Poboljšanjem cirkulacije i opskrbe bolnog područja kisikom, toplina opušta mišićnu napetost i ublažava gotovo svaku mišićnu bol

Saznajte više

PROTIV BOLI BEZ TABLETA

Topli terapijski postupak preporučuje se kao učinkovita pomoć kod srednje jakih bolova u mišićima i zglobovima

Saznajte više