U Sloveniji sa radom započela nova specijalizovana web prodavnica netArnica.si

Kao rezultat dobre poslovne saradnje između kompanija OPH Oktal Pharma d.o.o. Slovenija, Galex d.o.o. i Vilindar d.o.o. nastala je specijalizovana web prodavnica netArnica

Današnje vrednosti, kao što su briga o zdravlju i međusobno povezivanje, postale su važnije nego ikada pre. Stoga je OPH Oktal Pharma d.o.o. Slovenija prihvatila izazov i učinila korak bliže realizaciji svoje misije te učinila naše proizvode dostupnijima krajnjim korisnicima sa područija Slovenije.   

Kao rezultat dobre poslovne saradnje sa radom je započela nova specijalizovana web prodavnica netArnica (www.netArnica.si), koja je korisnicima dostupna 24 sata dnevno, a odlikuju je:

  • prodaja samo kvalitetnih proizvoda odabranih proizvođača u koje verujemo  
  • delovanje u skladu sa zakonodavstvom i transparentno prema konačnom korisniku. Budući da portfolio ove web prodavnice obuhvata veliki deo proizvoda koji imaju reguliran status medicinskih proizvoda za koje vrede posebna pravila, web prodavnica je upisana u registar specijalizovanih trgovina koje trguju sa medicinskim  proizvodima, a kojim upravlja slovenska Javna agencija za lekove i medicinske proizvode (JAZMP).
  • interdisciplinarni tim stručnjaka s područja medicinskih, farmaceutskih i ostalih prirodnih nauka koji priprema stručne sadržaje kojima žele da podstaknu ljude da donose zdrave odluke i pridržavaju ih se.

Poslovna saradnja je otvorenog tipa tako da omogućuje razvoj poslovanja sa svim poslovnim subjektima koje vodi slična misija. Verujemo da će specijalizovana web prodavnica netArnica rezultirati još većim zadovoljstvom ne samo krajnjih korisnika nego i naših sadašnjih i budućih poslovnih partnera.