Sa farmaceutima za okruglim stolom

Oktal Pharma je tokom zimskih meseci uspešno organizovala seriju okruglih stolava za farmaceute na kojima se govorilo na temu tradicionalnih biljnih lekova u terapiji kašlja

U sezoni brojnih respiratornih infekcija, prehlade i gripe, na teritoriji cele Srbije organizovano je oko četrdeset okruglih stolova sa aktulenom temom. Predavači su bili lekari iz oblasti pedijatrije sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju mališana. Kroz niz održanih predavanja podsetili su farmaceute na ulogu i značaj Bronchostop sirupa u terapiji kašlja.
 
Poznato je da je kašalj prvi simptom koji se javlja kod respiratornih infekcija. On pogađa sve uzrasne kategorije. Ume da bude jako uporan i da ometa svakodnevno funkcionisanje. Terapijski izbor nije uvek jednostavan, zbog čega je uloga lekara i farmaceuta od  izuzetne važnosti prilikom izbora pravog sirupa za kašalj.
 
Predavači su ukazali na značaj Bronchostop sirupa i Bronchostop pastila , kao tradicionalnih biljnih lekova u terapiji kašlja, kako produktivnog, tako i suvog kašlja.
 
Poseban osvrt odnosio se na Bronchostop pastile, kao praktičan izbor u terapiji kašlja kod odraslih.
 
Na obostrano zadovoljstvo, uz seriju održanih okruglih stolova primenjen je interaktivni model edukacije.
 
Ovom prilikom zahvaljujemo se svim učesnicima na odazivu i uspešnoj saradnji.