Predstavljene novine u Keracnyl liniji

Na dermatovenerološkoj sekciji VMA predstavljena je linija Keracnyl francuskog dermokozmeztičkog brenda Ducray

U organizaciji Srpskog lekarskog društva i Klinike za dermatovenerologiju VMA, 8. aprila 2022. godine na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu je održana dermatovenerološka sekcija kojoj je prisustvovalo oko 100 dermatovenerologa iz cele Srbije.
 
Jedno od predavanja na vodeću temu ove sekcije - atopijski dermatitis - održala je i prim. dr Kristina Kostić, u kojem se osvrnula na karakteristike atopijskog dermatitisa i udruženost sa atopijskim maršem kod adultnih pacijenata.

Oktal Pharma Beograd je na ovom skupu predstavila novine u Keracnyl liniji namenjenoj problemima masne i aknama sklone kože, za čiju specifičnost je odgovorna patentirana inovacija Myrtacine®, 100 % prirodni aktivni sastojak izolovan iz lista mediteranske biljke mirte. Među novinama je i proizvod - Keracnyl UV SPF 50+ fluid protiv nepravilnosti, kao idealna zaštita od sunca za kožu sklonu aknama.

Ovo je ujedno bila prililka da se stručnoj javnosti ukaže na prednosti proizvoda iz našeg asortimana koji su poznati po svojoj efikasnosti i vrhunskom kvalitetu, zbog čega ih preporučuju dermatolozi širom sveta.