Predstavljanje asortimana Oktal Pharme na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Oktal Pharma je prezentacijom dela pedijatrijskog asortimana na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine intenzivirala saradnju sa ovom uglednom institucijom

Ovom prilikom predstavljene su linije Vitamil i Bio-Kult. U okviru linije proizvoda Vitamil predstavljeni su preparati Vitamil K1 D3 i Vitamil D3 i ukazano je na ulogu ovih vitamina u zdravom razvoju novorođenčadi i dece, sa osvrtom na razvoj preveremno rođene dece, prevenciju razvoja rahitisa i kasne hemoragijske bolesti. Prisutnim lekarima prezentovana je i jednostavna primena inovativnih twisst-off kapsula koje sadrže denvnu dozu vitamina neophodnih kako novorođenčadi tako i bebama u razvojnom dobu nakon trećeg meseca.

U drugom delu prezentacije predstavljena je paleta probiotika Bio-Kult sa posebnim osvrtom na Bio-Kult Infantis i Bio-Kult Advanced. Bio-Kult Infantis je jedinstveni sinbiotik na našem tržištu (kombinacija probiotika i prebiotika) sa dodatkom omega-3 masnih kiselina i vitaminom D3, koji je namenjen za najmlađu populaciju. Bio-Kult Advanced je jedini probiotik na našem tržištu sa 14 sojeva dobrih bakterija za potporu imunitetu našeg organizma.

Radujemo se nastavku saradnje sa Institutom za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine i ovom prilikom im se zahvaljujemo na gostoprimstvu.