Predstavljanje A-Derma programa na prvom Sajmu alergija

U fokusu predstavljanja Oktal Pharme Beograd bila je Exomega Control linija proizvoda namenjenih prevenciji i lečenju alergija

U organizaciji Nacionalnog udruženja pacijenata „Alergija i ja“, u Novom Beogradu je održan prvi Sajam alergija, s ciljem razvijanja svesti o alergijskim oboljenjima, pomoći i podrška pacijentima sa alergijama te podizanje celokupne svesti društva o važnosti razumevanja alergijskih oboljenja.
 
Zahvaljujući savetima eminentnih lekara, više od 100 pacijenata i roditelja upoznato je sa preventivnim merama, dijagnostičkim i terapijskim procedurama u lečenju alergijskih oboljenja. U okviru Sajma organizovano je i dermatološko, alergološko, pulmološko i nutricionističko savetovalište, kao i radionica pravljenja poslastica bez alergena.
 
Oktal Pharma Beograd je ovom prigodom sudionicima predstavila proizvode vezane za prevenciju i lečenje alergija, s fokusom na brend A-Derma i pripadajuću Exomega Control liniju proizvoda za tretman suve kože sklone atopiji. Pacijenti i njihovi roditelji imali su priliku razmeniti svoja iskustva te dobiti savete o Exomega Control formuli bez silikona, mineralnih ulja i kontroverznih sastojaka koji jamče optimalnu sigurnost za celu porodicu, uključujući i novorođenčad.