Podrška Udruženju pacijenata obolelih od melanoma

Oktal Pharma je prepoznala značaj angažovanja Udruženja pacijenata obolelih od melanoma te podržala predstojeće promotivne aktivnosti. Linija proizvoda za zaštitu od sunca redovan je deo ovakvih dešavanja i upravo će se i ovako predstaviti opštoj javnosti

Uz podršku Oktal Pharme, 31. maja 2022. u Beogradu je održana konferencija za medije ’Udruženja pacijenata obolelih od melanoma’. Bila je to prilika da se predstavi početak novog ciklusa saradnje Oktal Pharme Beograd i aktivnosti Udruženja.  
 
U okviru ’Meseca borbe protiv melanoma’ održaće se niz konferencija za medije i u drugim gradovima - Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Valjevu, Čačku i Novom Pazaru. Kroz ulične akcije govoriće se o značaju redovnih samopregleda i pravilne zaštite od UV zračenja.
 
Predstojeće konferencije za medije i aktivnosti na otvorenom namenjene opštoj javnosti ujedno će biti prilika da se podsetimo na proizvode za zaštitu od sunca brenda Eau Thermale Avène, sa akcentom na negu i zaštitu kože onkoloških i postonkoloških pacijenata.