Pierre Fabre portfolio na farmaceutskim susretima Dermo FASUS

Uz podršku i učešće Oktal Pharme u Beogradu su održani 42. farmaceutski susreti Dermo FASUS u organizaciji BB SOFT-a

Tradicionalno FASUS okupljanje farmaceuta, održano 25. novembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, ove godine je po prvi put bilo posvećeno dermo-kozmetici. Na Dermo FASUS-u okupilo se više od 500 farmaceuta, lekara i farmaceutskih tehničara te veliki broj farmaceutskih kompanija.
 
Posetioci skupa su imali prilike da svoje znanje obogate novim saznanjima iz oblasti nege i zdravlja kože, čemu je poseban doprinos dala Oktal Pharma Beograd predstavivši novine u Pierre Farbe dermo-kozmetičkom portfoliju brendova Eau Thermale Avène (Tolerance Hydra 10 i Cicalfate+ gel za čišćenje) i A-Derma (nova Exomega Allergo linija).
 
Velika posećenost ovih farmaceutskih susreta govori u prilog aktuelnosti predstavljenog sadržaja, ali i sve većoj svesti o značaju primene dermo-kozmetike u funkciji zdravlja i lepote kože. Da je to tako potvrđuje i stručni sastanak, održan u sklopu ovogodišnjeg susreta farmaceuta, na kojem je u fokus stavljena uloga preporuke i adekvatne edukacije farmaceuta na temu dermo-kozmetike