Otikon® Mini sprej - novi proizvod u zastupničkom programu

Oktal Pharma je lansirala još jedan efikasan i bezbedan proizvod – Otikon® Mini sprej, čime je proširila svoj zastupnički portfolio

17.06. 2020. u Hotel-u Pupin, u centru Novog Sada sa početkom od 18.00h održan je pedijatrijski skup u organizaciji Oktal Pharme, u atraktivnom prostoru hotela, na kome je predstavljen novi proizvod - Otikon® Mini sprej.
 
Prof. dr Slobodan M. Mitrović, redovni profesor na Katedri za otorinolaringologiju Medicinskog fakulteta, UNS, kao stalno je zaposlen na Klinici za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata, KCV, na mestu načelnika Odeljenja polikliničke službe, podsetio je na činjenicu i značaj adekvatnog izbora terapije kod dece usled bola u uhu.
 
Predavanjem, „Prva pomoć kod bola u uhu“ ukazao je značaj prirodnih sastojaka naturopatskih kapi za uši – Otikona, kod bolova i infekcije ušiju.
 
Oktal Pharma je predstavila još jedan nov preparat koji je namenjen deci, pre svega, za indikacije kao što su Otitis Externa, AOM i bol u uhu. Otikon® Mini sprej je medicinsko sredstvo koje sadrži potpuno prirodne sastojke: maslinovo ulje, ekstrakt belog luka, kantariona, ruzmarina, nevena, divizme, lavande i vitamina E. Svojim sinergističkim efektom oni omogućavaju ublažavanje bola, protivupalno, antimikrobno i emolijentno dejstvo na kožu ušnog kanala i srednjeg uha..