Onaceron forte predstavljen učesnicima stručnog sastanka Udruženja privatnih apotekara

U sklopu 41. stručnog sastanka Udruženja privatnih apotekara SPAS, održanog u amfiteatru Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, 4. oktobra 2019., prisutnima je predstavljen Onaceron forte

Stručnom sastanku je prisustvovalo 250 farmaceuta i farmaceutskih tehničara iz privatnog i društvenog sektora. U izlagačkom prostoru predstavilo se 30 kompanija izlagača, među kojima je bila i Oktal Pharma Beograd sa proizvodom Onaceron® Forte.
 
O proizvodu Onaceron® Forte, koji je više od kombinacije, govorila je Prof. dr Dragana Matanović sa Klinike za fizikalnu medicine i rehabilitaciju Kliničkog centra Srbije. Ona je ispred kompanije Oktal Pharma Beograd upoznala prisutne sa novim proizvodom i napravila kratak osvrt na kliničke studije kojima je dokazana njegova efikasnost. Zahvaljujući sinergističkom dejstvu sastojaka (glukazamin hidrohlorid, hondroitin sulfat, mobilee®, vitamin C), Onaceron® Forte:

  • smanjuje bol,
  • popravlja funkcionalnost,
  • popravlja sinovijalnu tečnost,
  • smanjuje resorpciju kostiju,
  • smanjuje degradaciju zglobova.Stručnom sastanku je prisustvovalo 250 farmaceuta i farmaceutskih tehničara iz privatnog i društvenog sektora. U izlagačkom prostoru predstavilo se 30 kompanija izlagača, među kojima je bila i Oktal Pharma Beograd sa proizvodom Onaceron® Forte.