Onaceron® Forte – novi proizvod u zastupničkom programu

Oktal Pharma je svom bogatom zastupničkom asortimanu dodala još jedan efikasan i bezbedan proizvod – Onaceron® Forte

U Beogradu, u Beton Sali, delu čuvene Beton Hale, održan je stručni skup za lekare na kome je predstavljen novi proizvod - Onaceron® Forte.
 
Doc. dr Nemanja Slavković, sa Instituta za ortopedsko hirurške bolesti Banjica, je kroz predavanje Osteoartroza iz ugla ortopeda podsetio na činjenicu da sa povećanjem životne dobi raste broj obolelih ali da osteoartroza takođe pogađa i mlađe osobe, sportiste, ljude koji rade teške fizičke poslove i ljude koji najviše radnog vremena provode u sedećem položaju.
 
Terapija osteoartroze može biti medikamentozna, nemedikamentozna (smanjenje telesne težine, vežbanje, fizikalna terapija) i hirurška, Cilj medikamentozne terapije je da smanji bol i zapaljenje i da utiče na tok bolesti.
 
Prof. dr Dragana Matanoviće sa Klinike za fizikalnu medicine i rehabilitaciju KCS-a je upoznala prisutne sa novim proizvodom i napravila kratak osvrt na kliničke studije kojima je dokazana njegova efikasnost. Zahvaljujući sinergističkom dejstvu sastojaka (glukazamin hidrohlorid, hondroitin sulfat, mobilee®, vitamin C), Onaceron® Forte:

  • smanjuje bol,
  • popravlja funkcionalnost,
  • popravlja sinovijalnu tečnost,
  • smanjuje resorpciju kostiju,
  • smanjuje degradaciju zglobova.