Oktal Pharma na Prvom kongresu privatnih zdravstvenih ustanova

Oktal Pharma je podržala Prvi kongres privatnih zdravstvenih ustanova i tom prigodom predstavila svoje novitete, ali i podsetila na već dugo prisutne proizvode

U organizaciji Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, u Beogradu je od 22. do 23. februara 2019. u hotelu Crowne Plaza održan Prvi međunarodni kongres zdravstvenih radnika u privatnom sektoru. Skup je brojao 1200 registrovanih učesnika. Oktal Pharma je podržala ovaj skup kao srebrni sponzor.

Saradnici Oktal Pharme su dočekali učesnike skupa za štandom i podsetili ih na proizvode koje su već dugi niz godina na našem tržištu, ali i predstavili nove proizvode iz zastupničkog asortimana Oktal Pharme.

Menadžeri Oktal Pharme su kroz predavanja predstavili proizvode Vitamil D3 i K1D3, Sinomarin – hipertonični rastvor morske vode i Emolijent plus – napredni tretman atopijskih ekcema.

Prof. dr. Dragana Matanović, s Klinike za fizikalnu medicine i rehabilitaciju Kliničkog centra Srbije je sa predavanjem na temu “Terapija bolnih zglobova i mišića – Deep Relief” podsetila učesnike skupa na proizvod Deep Relief koji je u Srbiji prisutan više od decenije.