Oktal Pharma i „Žena uz ženu“ - za podizanje svesti o prevenciji i borbi sa karcinomom dojke

Početkom decembra održana je na konferenciji za medije udruženja „Žena uz ženu“ na kojoj je predstavljena saradnja sa Oktal Pharmom

Od karcinoma dojke u Srbiji godišnje oboli oko 4000 žena, a premine njih između 1300 i 1600 (na dnevnom nivou ugasi se 5 života). U cilju podizanja svesti o samoj bolesti, osnovano je udruženje simboličnog naziva "Žena uz ženu", sa kojim je Oktal Pharma u novembru započela saradnju.
 
Oktal Pharma i brend Eau Thermale Avène podržali su udruženje sa idejom da aktivnim učešćem u edukativnim i promotivnim aktivnostima doprinesu lakšoj i lepšoj svakodnevnici onkološkim i postonkološkim pacijentima.
 
Kako je paleta Eau Thermale Avène dermo-kozmetičkih proizvoda široka i pogodna za primenu upravo kod pomenutih pacijenata, ideja o podršci i saradnji bila je logična. Nega kože ovih pacijenata zahteva visok kvalitet i efikasnost kozmetike, lišene suvišnih sastojaka i iritanasa. Eau Thermale Avène je širom Evrope prepoznat upravo kao brend koji ispunjava te posebne zahteve i pruža podršku nezi kože upravo onkoloških pacijenata.
 
Naše prvo zajedničko javno pojavljivanje i predstavljanje desilo se povodom konferencije za medije 2. decembra 2021., održanoj u Beogradu. Konferencija je bila dobro medijski ispraćena (objave medija sa konferencije možete pogledati na linku https://zenauzzenu.rs/2021/12/14/konferencija/).
 
Saradnja sa udruženjem se aktivno dešava i nastavlja putem preporuka udruženja, testimonijala, live prezentacija, saveta članica udruženja o adekvatnoj nezi kože i preko društvenih mreža koje na dnevnom nivou angažuju veliki broj pratilaca.
 
Ovom saradnjom pratimo tradicionalnu ideju Eau Thermale Avène brenda koji nosi i karakter društvene odgovornosti. Kroz moderne kanale komunikacije širimo poruke našeg brenda koji prati aktuelne trendove, kao i naučne inovacije u funkciji i najosetljvijih tipova kože.
 
Radujemo se svakoj sledećoj zajedničkoj aktivnosti sa udruženjem „Žena uz ženu“ i sa optimizmom verujemo da će baš Eau Thermale Avène biti izbor za lakšu i lepšu svakodnevnicu u nezi i higijeni kože.