Na Festivalu škole roditeljstva predstavljena Multi-Mam linija proizvoda

Na tradicionalnom jesenjem festivalu škole roditeljstva ’Čarolija, Oktal Pharma Beograd predstavila je Multi-Mam paletu proizvoda namenjenih dojiljama i budućim mamama

Oktal Pharma Beograd je na poziv saradnika iz škole roditeljstva ’Čarolija’ učestvovala na festivalu pod nazivom ’Trudnoća na dlanu’, što je bila prilika za predstavljanje Multi-Mam linije proizvoda (Multi-Mam Lanolin, Multi-Mam Komprese i Multi-Mam Protect) za negu bradavica i prevenciju ragada tokom dojenja.
 
Festivalu je prisustvovalo 120 trudnica koje su kroz interaktivnu komunikaciju sa predavačima dobile neophodne informacije i odgovore na pitanja u vezi sa trudnoćom, dojenjem i budućom ulogom majke.
 
Ginekolozi predavači su bili Dr Hristina Ravilić, koja je na jednostavan način obradila kompleksnu temu insulinske rezistencije i dijabetesa u trudnoći, i Dr Uroš Ravilić koji je pojasnio pre-terminski i post-terminski porođaj.
 
U okviru festivala trudnicama su podeljeni poklon paketi proizvoda iz zastupničkog asortimana Oktal Pharme namenjeni bebama (Sinomarin Babies, prirodni nazalni dekongestiv) i majkama (EvaQu supozitoriji za odrasle koji su bezbedni za korišćenje u trudnoći).