Martovske radionice za lekare opšte prakse u Beogradu

Oktal Pharma prepoznala potrebu lekara opšte prakse za aktivnim učešćem u diskusijama o praktičnoj primeni proizvoda iz zastupničkog portfolija

Cilj radionica je bio okupiti lekare i podsetiti ih ne samo na određene pogodnosti upotrebe naših proizvoda nego im omogućiti i stručnu razmenu mišljenja vezano za dosadašnja iskustva u upotrebi prezentovanih preparata.
 
Ovo je ujedno bila i prilika da se posvetimo temama, za koje u uobičajenim posetama nema prostora, kao što su nedoumice vezane za određena stanja pacijenata, percepciju pacijenata naspram određenih preporučenih terapija i socioekonomskih činioca koji utiču na prihvatanje preporuka.
 
Ovog puta fokusirali smo se na Bio-Kult, Deep Relief i Enterosgel. Osim stručne prezentacije o proizvodima, održana je i kratka radionica na temu efektnije komunikacije i produktivnijih odgovora na izazovne situacije.
 
Veče smo krunisali interaktivnim časom kuvanja sa profesionalnim kuvarom i sjajnim specijalitetima, koje smo zajedno uz profesionalnu pomoć napravili.