Lilly Drogerie u poseti Oktal Pharmi u Zagrebu

U organiziciji Oktal Pharme Beograd i matične kuće Oktal Pharme Hrvatska, 5. i 6. septembra u Zagrebu je održano više prezentacija sa različitim temama za zaposlene Lilly Drogerie sa najboljim rezultatima

Skupu je dobrodošlicu poželeo gospodin Vlatko Perić, član Uprave Oktal Pharme Hrvatska, koji je ujedno predstavio razvoj i organizacionu strukturu Oktal Pharme u regionu.

S obzirom da Oktal Pharma Hrvatska osim zastupstava u svojoj strukturi ima i sektor veleprodaje, kao i sopstvenu mrežu apoteka Vaše zdravlje, bilo je izuzetno zanimljivo i značajno čuti izlaganje na temu načina poslovanja projekta Vaše Zdravlje i Zdravlje+ i partnerskog odnosa Oktal Pharme i njenih klijenata u okviru veleprodaje.

Gostima su predstavljene i novine u asortimanu proizvoda Pierre Fabre kao i već dobro poznatom OTC asortimanu Oktal Pharme.

Iako je program prezentacija bio izuzetno bogat, ipak je ostalo vremena za poneko zadovoljstvo, u ovom slučaju za maštovitu turističku šetnju centrom Zagreba i druženje u restoranu Kaptolska klet u prelepom ambijentu drevnog Kaptola.

U nagradnom kvizu, koji je organizovala Oktal Pharma Beograd, učesnici su  pokazali odlično poznavanje asortimana Oktal Pharme, što jesvakako bonus jačanju dosadašnje saradnje.