Inovacija u portfoliju Eau Thermale Avène brenda predstavljena na forumu FashionMag42

Uz podršku Oktal Pharme Beograd i brenda Eau Thermale Avène održan je 5. po redu “Beauty & fashion” forum u organizaciji švajcarske modne platforme “FashionMag 42”

Beauty forum održan je 14. oktobra 2022 u hotelu Zepter u Beogradu za oko 50 učesnika iz beauty i modne industrije - influensera i medija - kojima su se predstavile novine u modnoj i industriji lepote.
 
Ovom prilikom, Oktal Pharma Beograd predstavila je liniju Tolerance Hydra 10, inovaciju u portfoliju brenda Eau Thermale Avène. Ova revolucionarna paleta proizvoda za hidrataciju kože predstavljena je kroz predavanje i forum, čiji su učesnici imali prilike da se upoznaju sa specifičnostima nove palete, dobiju preporuke za kompletnu rutinu nege kože i podsete se na dragocena svojstva Eau Thermale Avène termalne izvorske vode.
 
Ovaj forum posvećen modi i lepoti vodile su naša poznata novinarka Duška Jovanić, dizajnerka brenda Sisters Code Atelier Vladna Veljković i svetski poznata manekenka Helen Babić.
 
Oktal Pharma Beograd je i ovom prilikom potvrdila da prepoznaje aktuelne trendove i inovativne pristupe u predstavljanju renomiranih brendova, pri čemu je dah francuskog brenda Eau Thermale Avène prikazala u najlepšem svetlu.