Ducray lansirao novu liniju medicinske kozmetike Dexyane

U organizaciji Oktal Pharme, ekskluzivnog zastupnika poznatog francuskog brenda dermokozmetike Ducray, organizovan je stručni skup na kome je predstavljena nova linija brenda Ducray - Dexyane, namenjena terapiji ekcema

U Beogradu je 16. februara 2019. u hotelu Mama Shelter održan stručni skup na kom su predstavljene nove terapijske mogućnosti u lečenju ekcema. 
 
Skupu su prisustvovali lekari, uglavnom dermatolozi, iz većine vodećih klinika u zemlji, koji su imali priliku poslušati stručno predavanje pod nazivom: „Značaj emolijentnih kremova u terapiji atopijskog dermatitisa“. Predavač je bio renomirani prof. Dr. Miloš Nikolić, direktor Klinike za dermatovenerologiju KCS-a, jedan od najvećih stručnjaka za atopijski dermatitis u Srbiji.
 
Predavanje pod nazivom „Nove terapijske mogućnosti u lečenju ekcema“ održao je mr ph Igor Rakić, brend menadžer za Pierre Fabre, koji je predstavio novu liniju proizvoda Dexyane. Iz ove linije najviše interesovanja je privukla Dexyane MED gel krema, jedino medicinsko sredstvo na tržištu za lečenje akutnog, kontaktnog i hroničnog ekcema.