Časopis Vaše zdravlje ustupa svoje mesto zdravstvenom portalu

Sa letnjim brojem časopisa Vaše zdravlje opraštamo se od štampanog izdanja i prepuštamo izazovima digitalnih medija i nastavljamo naše druženje na internetu preko zdravstvenog portala Vaše zdravlje koji postaje vaš online vodič za zdrav život

Kroz časopis Vaše zdravlje smo tokom 21 godine gradili zdravstvenu priču koja je iznjedrila čak 113 izdanja. Celo to vreme, naši čitaoci su nas verno pratili i bili zahvalna publika, što nam je bio dodatni podsticaj da u svakom novom izdanju pružimo što više aktualnih zdravstvenih informacija koje će im biti od pomoći u svakodnevnom životu.
 
Uz nas su bili i brojni autori, njih više od 600, koji su nesebično prenosili svoja znanja i spoznaje u nastojanju da svojim čitaocima pružimo informacije koje će im pomoći u održanju zdravlja i borbi protiv bolesti. 
 
Potpora su bili i brojni oglašivači, koji su iz broja u broj birali upravo časopis Vaše zdravlje kao medij za predstavljanje svojih proizvoda i tako izražavali poverenje u kvalitetu sadržaja koju smo pružali. 
 
Svima vama - čitateljima, autorima i oglašivačima - veliko hvala što ste svih ovih godina zajedno sa nama učestvovali u kreiranju časopisa Vaše zdravlje i pružali mu dodatnu vrednost.  
 
Verujemo da ćete biti zadovoljni i sadržajima koje nastavljamo sa vama deliti na zdravstvenom portalu Vaše zdravljeOnline izdanje nudi brojne informacije iz različitih područja biomedicinske nauke utemeljene na dokazima, koje se mogu pretraživati na jednostavan i brz način. Možete birati između osam različitih glavnih tematskih kategorija, unutar kojih su vam na raspolaganju i prateće tematske podkategorije, a svaki odabrani članak pruža mogućnost daljnjeg informisanja o odabranoj temi putem povezanih članaka. Za one koji više vole „listati“, dostupna je i baza svih štampanih izdanja u digitalnom obliku.
 
Sadržaj zdravstvenog portala povezan je i sa apotekama Zdravlje Plus koje svojim korisnicima putem Programa vernosti „Zdravlje Plus - Zajedno za zdravlje“ pružaju  pogodnosti kao što su lekarske usluge, mesečni popusti, skupljanje bodova na kartici vernosti i brojne druge.
 
Sa istim entuzijazmom nastavljamo našu priču na zdravstvenom portalu Vaše zdravlje (www.vasezdravlje.com) i stranici na Facebooku (https://www.facebook.com/vasezdravljekako bismo i dalje bili vaš pouzdan vodič za zdrav život, ali od sada u online izdanju.