Brend Eau Thermale Avène proslavio 30. jubilarni rođendan

Povodom jubilarnog rođendana brenda Eau Thermale Avène, Oktal Pharma je kao zastupnik farmaceutske kompanije Pierre Fabre i brenda Eau Thermale Avène u Beogradu organizirala prvu u nizu akreditovanih i kontinuiranih edukacija koje će održati tokom 2020. godine, kojoj je prisustvovalo oko 100 dermatologa, pedijatara i farmaceuta

Nakon kratkog uvoda o istorijatu samog brenda, njegovim počecima i osnivaču Pierre Fabreu, prisutnima se obratio profesor dr. Željko Mijušković sa Vojno Medicinske Akademije koji je održao predavanje na temu „Kako pravilno lečiti akne“.  
O atopijskom dermatitisu, šta je i kako postići kontrolu bolesti, u svom izlaganju objasnio je profesor dr. Miloš Nikolić, načelnik Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije.
Nakon toga dr. Stanislava Jović, brend menadžer za Eau Thermale Avène, prisutne je podsetila na Avène termalnu izvorsku vodu, njene benefite i primenu kod svih tipova osetljive kože ali i na najnoviji proizvod Cleanance Comedomed koncentrat, koji smanjuje nepravilnosti na koži i sprečava njihovo ponovno nastajanje.
U duhu predavanja koje je, između ostalog, bilo posvećeno i atopijskom dermatitisu, naš edukator mr.ph Maja Ristić predstavila je još jedan novitet brenda Eau Thermale Avène - XeraCalm AD umirujući koncentrat i podsetila slušaoce na celu XeraCalm AD liniju kao i na Cicalfate preparate koji se mogu primeniti kod suvih i vlažnih iritacija kože.