Acuvue® Oasys – nova kontaktna sočiva u oftalmološkom programu

Oktal Pharma je svom zastupničkom oftalmološkom asortimanu dodala nova kontaktnih sočiva - Acuvue® Oasys – brend renomiranog svetskog proizvođača kontaktnih sočiva Johnson&Johnson Vision

U Hotelu Prezident u Novom Sadu je održan stručni skup za oftalmologe, optometriste i optičare na kome je predstavljen novi brend kontaktnih sočiva - Acuvue® Oasys.
 
Dr sci. med Nikola Jagodić, oftalmolog sa velikim iskustvom u oblasti kontaktologije i vlasnik privatne oftalmološke ordinacije Jagodić Oftalmologika, je kroz stručno predavanje podsetio na činjenicu da broj osoba kojima je potrebna korekcija vida konstantno raste i da se broj laserskih operacija kojima se skida dioptrija značajno smanjuje, što pogoduje razvoju kontaktologije i porastu broja nosilaca kontaktnih sočiva.
 
Uzimajući u obzir trendove, Dr Jagodić je istakao prednosti Acuvue® Oasys kontaktnih sočiva u odnosu na konkurentska kontaktna sočiva na tržištu, sa kratkim osvrtom na kliničke studije u kojima je dokazana njihova neprevaziđena udobnost, najviši nivo zaštite od ultravioletnog zračenja i vrhunske performanse u korekciji vida.
 
Dr Jagodić je takođe istakao da su Acuvue® Oasys kontaktna sočiva postala nezaobilazna u njegovoj svakodnevnoj praksi i podelio svoja iskustva u fitovanju ovih sočiva sa prisutnima.