30 godina poslovanja Oktal Pharme

U proteklih 30 godina Oktal Pharma d.o.o. je izrasla u respektabilnu multinacionalnu kompaniju koja posluje u šest zemalja u okruženju te je danas jedna od vodećih hrvatskih veledrogerija

Uspesi imaju brojne oblike. Uspeh Oktal Pharme kroz proteklih 30 godina meri se kroz ljudskost i zadovoljne zaposlene, svako novootvoreno radno mesto zbog ekspanzije poslovanja te poslovne partnere i dugogodišnju saradnju koja pruža neizmeran izvor ponosa i zadovoljstva.
Jedna od osnovnih premisa Oktal Pharme je i održivi razvoj, zbog čega se kontinuirano nastoji približiti zelenim standardima modernog poslovanja. Pri tom ne zaboravlja ni društvenu odgovornost koju smatra svojom dužnošću, ali i radošću jer društvu želi dobro vratiti dobrim.

U Oktal Pharmi su ostvarena brojna partnerstva, saradnje i prijateljstva. Kako je upravo povezivanje to što joj daje vetar u jedra, u godinama koje slede nastavi će svoje putovanje prema izvrsnosti, uz neiscrpnu snagu, vernost i podršku svojih zaposlenih i partnera. A sve kako bi bila i ostala - vaš najbolji izbor.
  

Za dane koje pamtimo, za one koji nas grade...
Za dane u kojima zajedno rastemo i godine koje tek dolaze.


Vaša Oktal Pharma