Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o proizvodu

Prirodno suva koža: Cold krema

Potpuna linija proizvoda za suvu i vrlo suvu kožu. NOVO - Krema za usne sa dodatkom Cold kreme

Suva i vrlo suva koža je osetljiva, a nedostaju joj lipidi i voda. Potrebno je odmah obnoviti prirodno slab hidrolipidni sloj, zaštititi i dobro nahraniti kožu. Dermatološke laboratorije Avène donose rešenja za suvu i vrlo suvu kožu i pružaju joj specifično prilagođene proizvode za higijenu i negu.

____________________________________

HIGHIGIJENA SUVE I VRLO SUVE KOŽE

 

 

 

vrlosuha1.jpg

SINDET SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KOŽE S DODATKOM COLD KREMa
Ne sadrži sapun

SVOJSTVA

Jedinstvena formula kombinuje delovanje Cold krema i Avène termalne vode i obnavlja prirodnu zaštitu kože, ostavljajući je mekom, nežnom i svežom.

PRIMENA

Za svakodnevno čišćenje osetljive kože. Sigurno je za primenu kod odojčadi i male dece. Posebno prikladno za suvu i nadraženu kožu sa izraženim alergijskim promenama, kožu osetljivu na ostala sredstva za čišćenje, kožu nadraženu kozmetičkim tretmanima, osetljivu kožu odojčadi.

Sadržaj

100 g.

GEL ZA ČIŠĆENJE KOŽE S DODATKOM COLD KREMA

 Ne sadrži sapun.

SVOJSTVA

Sadrži visok procenat Avène termalne vode koja ima umirujuće dejstvo na nadraženu kožu. Dodatak Cold krema pomaže uspostavljanje hidrolipidne ravnoteže i prirodne zaštitne funkcije kože. Za svakodnevno čišćenje najosetljivije kože svih tipova, od najranijih dana do odraslog doba. Takođe za negu hronično suve i alergijama sklone kože, kao i  posle dermatoloških ili kozmetičkih tretmana.
 

PRIMENA

Malu količinu gela nanesite na vlažnu kožu lica ili tela i nežno istrljajte. Isperite i osušite kožu. Koristite 1-2 puta dnevno.
 

Sadržaj

 250 ml

_______________________________


ZAŠTITA I NEGA SUVE I VRLO SUVE KOŽE

 

 

Cold krem

SVOJSTVA

Za jako suvu i osetljivu kožu lica i tela odojčadi, male dece i odraslih. Bogate i  kremaste strukture, obogaćen Avène termalnom vodom, Cold krem osigurava visoki stepen zaštite ali i trenutni osećaj prijatnosti i umirujućeg delovanja na nadraženoj i oštećenoj koži.

PRIMENA

Nanesite Cold krem dva puta dnevno na očišćenu kožu i lagano umasirajte.
 

Sadržaj

 40 ml i 100 ml

 

losion  ZA TELO S DODATKOM COLD KREMa

SVOJSTVA

Ujedinjuje zaštitna i hranjiva svojstva Cold krema u formi emulzije. Vlaži kožu, obnavlja zaštitnu barijeru kože i čini je mekom.

PRIMENA

Koristite ga svakodnevno, posle kupanja ili tuširanja. Dozvoljena je  primena kod dece.

Sadržaj

400 ml

  

KREMA ZA RUKE S DODATKOM COLD KREMA

Za negu i zaštitu suve, oštećene i nadražene kože ruku.

Sadržaj

75 ml

Balzam za usne.jpg 

BALZAM ZA USNE S DODATKOM COLD KREMA

Obnavlja i njeguje oštećenu kožu usana uz dugotrajnu zaštitu.

Sadržaj

4g

10-baume levre cold cream NEW.jpg

KREMA ZA USNE  SA  DODATKOM COLD KREME

SVOJSTVA

Krema za usne sa dodatkom Cold kreme namenjena je za izrazito oštećene i suve usne, u slučajevima kada je suvoća izazvana spoljnim ili unutrašnjim faktorima. Sadrži Cold kremu koja hrani kožu, kao i sukralfat, jedinstveni sastojak koji podstiče obnavljanje i zaceljivanje kože. Bogata je Avène termalnom vodom koja deluje umirujuće i antiiritacijski.
Odmah posle nanošenja, usne postaju mekane, a neprijatan osećaj zatezanja  i peckanja se smanjuje. Na površini ostaje nevidljivi zaštitni sloj koji štiti od spoljnih uticaja, a usne dugo zadržavaju mekoću i punoću.

Način primene

Nanesite na usne svaki put kada osetite potrebu , posebno ako su usne ispucale i suve.   

Sadržaj

15ml

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica